AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

AztaQ’24 résztvevő: TOBENZO

2024. május 27. - Poptanító

A TOBENZO zenekar Békéscsabán alakult 2021-ben, első koncertjüket ugyanott egy évvel később adták. Tavaly jelent meg első 3 dalos kislemezük, amihez klipek is készültek, azóta pedig öt új dal demófelvétele született meg.

240527-tobenzo.jpgA TOBENZO zenekar 2021 őszén alakult Békéscsabán korábbi zenekari ismeretségek alapján. A tagok hosszú évek után találtak újra egymásra. Wolf Tamás (ének, gitár) és Tamás Bence (dobok) gyerekkoruk óta ismerik egymást. Közösen kezdték el a zenélést, több zenekarban is játszottak együtt tinédzserként. Raczkó Zoltánt (basszusgitár) Bence egy fiatalkori metálformációból ismerte.

Hármójuk zenekara eleinte hétvégi időtöltésnek, önmagunk szórakoztatásának indult. Ekkor még egy különleges, úgynevezett mashup, azaz „összemosott stílust” boncolgattak általuk kedvelt dalok rock feldolgozásaival. Először 2022 júniusára érezték magunkat színpadképesnek, első koncertjüket Békéscsabán adták, amit jó pár fellépés követte, és azóta is folyamatosan koncerteznek.

Első, három saját dalból álló kislemezük 2023 nyarán jelent meg, amihez videoklipek is készültek. Azóta újabb öt saját dal született, amiket demó formában már felvettek és rendszeresen játszanak a koncertjeiken, ahol 3 hangszerrel, HD elemekkel kiegészített, látványos és energikus élményt igyekeznek nyújtani a közönségnek.

Hivatásuknak tekintik, hogy saját dalaikkal meghódítsák a hallgatókat és az összes színpadot.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr1818414575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása