AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

AztaQ’24 résztvevő: PULSE.

2024. május 27. - aztaq

A PULSE. 2022-ben alapított alternatív metál zenekar, amelyet a frontember Kovács Pál álmodott meg Latyák Bencével, aki a billentyűzik és Sárszegi Dáviddal a doboknál. A zenekar 2023-ban lett teljes Szabó Miklós és Montlika Tamás gitárosokkal. Dalaiknak különlegessége, hogy pop műfajra jellemző éneklési jegyeket és fülbemászó dallamokat ötvöznek az alternatív metál műfajával.

240525-pulse.jpgIdén április 5-én debütált a koncept lemezük első előfutára, amelynek címe Felesleges. A dalhoz készült egy filmes hatású videóklip is, majd ezt követte májusban a Szemedből című daluk, ami a legelső szám, amin közösen kezdtek el dolgozni a zenekarral. A nagylemez első fele 2024 nyarán jelenik meg, ami egészen biztosan egy egyedi és üde színfolt lesz a magyar zenei palettán.

 

Felesleges: https://www.youtube.com/watch?v=JO1rjrQGNfo

 

Szemedből: https://www.youtube.com/watch?v=VGn854A2bFI

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr3818412963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása