AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

AztaQ’24 zsűri: Kirschner Péter

2024. május 01. - aztaq

Az NKA Hangfoglaló Program delegáltja zenész, zeneszerző, zenei producer, garázs-stúdió tulajdonos, aki jelenleg Bródy János, a Hiperkarma, a Sziámi és a Zuboly új albumain is dolgozik.

240501-kirschner_peter.jpgKirschner Péter 1979 óta aktív a hazai zenei életben. Kezdetben a punk, később az underground szcénában tevékenykedett. Müller Péter Sziámi zeneszerző társa 2008 óta, 2015-től pedig Bródy János munkatársa, zenei producere, hangszerelője és zenekarvezetője egyben.

Gitárosként dolgozik, dolgozott többek között a Második Műsorral, az Orchestra Lunaval, az URH-val, az Európa Kiadóval, Sziámival és Bródy Jánossal. Zenei producerként (rec&mix&master) Sziámi, Bródy János, Ónodi Eszter &the Open Pub, a Hiperkarma, az Intim Torna Illegál, az Esti Kornél, a Kaláka és a Zuboly zenéivel foglalkozott, zeneszerzőként pedig Sziámi, Ónodi Eszter &the Open Pub, Takáts Eszter, Erdős Virág dalait jegyzi.

Saját garázs-stúdiójában az Európa Kiadótól Fluor Tomin, a Galaxisokon, Bongoron át az Intim Tornáig és Palya Beáig rengetegen megfordultak, és fontos felvételek hosszú sorát készítették el.

Eredeti foglalkozása fazekas.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr5718394705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása