AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

AztaQ’24 zsűri: Horváth Gergely

2024. április 30. - aztaq

230828-hgergo.jpgAz NKA Hangfoglaló Program delegáltja, VOLTfólió- és Korrektúra-díjas rádiós műsorvezető, kreatív producer, a gondolatkertészet.hu alapítója, harmadjára az AztaQ zsűrijében.

Az (MR2) Petőfi rádió szerkesztő-műsorvezetője, később vezetője 2007 és 2016 között, a Kultúrfitnesz és több rádiós műsor kreatív producere. Nevéhez fűződik a Rolling Stones együttes fennállásának 50. születésnapján a Petőfi rádióban készített 18 órás dedikált műsorfolyam non stop műsorvezetése, valamint az Ivan and Parazol és a Beckek élő lemezbemutatói a Magyar Rádió egykori 8-as stúdiójából. Az albumkoncepciót támogató Lemezjátszó-estek házigazdája a fővárosi B32 Galéria- és Kultúrtérben.

Zenei témájú könyvei: Mr. Busta – Magadnak írod a sorsod (interjúkötet, 2015), Jézus és a rock and roll (2017).

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program Kollégiumának tagja 2016–2021 között. Könnyűzenei zsűrizések: Veszprémi Utcazene Fesztivál, Szabad a színpad tehetségkutató K11, Öröm a Zene.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr518393693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása