AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Az AztaQ 2023-ra bejutott: Gedeon Reflects

2023. szeptember 27. - aztaq

gedeonreflects_allva.jpgA Gedeon Reflects ezzel a hangszereléssel körülbelül egy éve létező formáció. Első saját albumunk 2023 áprilisában Sokszor érzed úgy címmel, ami stílusában az akusztikus melodikus vonal és a hard rock szélsőségei között mozog. Az albumhoz eddig hét videoklip is készült. Ahogy az album címe is mutatja a dalok különféle érzések, hangulatok, lelkivilágok bemutatására törekszenek, amelyek foglalkoztatják a zenekart, illetve mások is hasonlóan érezhetnek. Az albumon szó esik az emberi kapcsolatok nehézségeiről, őszinteségről, célokról, elnyomásról, reményről, küzdelmekről és felszabadultságról is.

Az album megjelent a Rockinform oldalán és a Petőfi rádióban is hallható volt róla dal.

Az Öröm a zene miskolci állomásán a harmadik helyet sikerült megszereznünk.

A zenekar általában Budapest vonzáskörzetében koncertezik (S8 Underground Club, Dürer Kert, egyetemi rendezvények), de kisebb fesztiválokon is felléptünk már.

 

Tagok:

Gedeon András (akusztikus gitár, ének)

Kiss Balázs (elektromos gitár, ének)

Kiss Tamás (basszusgitár)

Megyeri István (dob)

 

Beküldött dalok:

Egyre és egyre: https://www.youtube.com/watch?v=chwPOWWF8pQ

Ébren: https://www.youtube.com/watch?v=SBt7k5VTkrk

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr7418222953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása