AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Az AztaQ 2023-ra bejutott: KabinLáz

2023. szeptember 27. - aztaq

kabin_montazs.jpgA KabinLáz zenekar Püspökladányban alakult, zenét kedvelő, a zene nyelvén érzelmeket kifejezni szándékozó fiatalokból. Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag saját dalokat játszunk, magyar nyelven, modern rock/metal megszólalásban. Dalainkban sokféle elem megtalálható, a hangsúly nálunk nem egy-egy stíluson van, hanem azon, hogy értékes, kerek kompozíciókat írjunk, amelyek könnyen utat találhatnak a közönséghez. Ugyanakkor fontos számunkra, hogy a produkció őszinte és hiteles legyen.

A zenekar több tagcserén is átesett az alakulás óta, a jelenlegi felállás 2022 ősze óta működik. Folyamatosan születnek az új ötletek, amiket dalokká formálunk a próbákon. Igyekszünk minél több helyre eljutni és élőben is bemutatni a zenénket a rock/metal stílust kedvelő közönségnek.

 

A zenekar tagjai:

Jakab Imre (gitár, vokál)

Ökrös Roland (dob)

Papp Norbert (ének)

Sárközi Ádám (basszusgitár)

 

Beküldött dalok:

Nincs végzet: https://www.youtube.com/watch?v=KHSk_XvSdOQ

Az utolsó: https://www.youtube.com/watch?v=EvmBWJ3YvY4

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr2418223075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása