AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Díjak: Koncert a szolnoki Múzsák terén

2024. május 15. - Poptanító

Még ezen a nyáron 50 ezer forint tiszteletdíjért adhat koncertet a szolnoki Múzsák terén az AztaQ egyik résztvevője, az Amatőr Zenei Tehetségkutató Versenynek 2024-ben is otthont adó Tisza mozi jóvoltából.

240515-tiszamozi.jpgAz 1955 óta működő szolnoki Tisza mozi lassan három évtizede a megyeszékhely legfontosabb összművészeti szórakozóhelye. A rendszerváltás óta a Demeter család által vezetett „Intézmény” nemcsak művészmozi, és Magyarország egyik legrégebbi filmfesztiváljának a helyszíne, de kedvelt kiállítótér, színházi befogadóhely, kávézó és találkozópont illetve koncerthelyszín. A Tisza mozi immár egy évtizede állandó résztvevője az NKA Hangfoglaló Program Klubtámogató Programjának, így abban a termében, ahol az AztaQ is zajlik majd, egymásnak adják a színpadot Magyarország legkiválóbb előadói és zenekarai. Néhány éve pedig a mozi és a Szolnoki Galéria között megnyitották a Múzsák terét, azaz a város egyetlen, tavasztól-őszig állandó, szabadtéri koncerthelyét.

Az AztaQ-t immár harmadjára befogadó Tisza mozi működtetői nemcsak helyszínt biztosítanak a rendezvényhez, de egy ötvenezer forint értékű díjat is felajánlottak. A 2024. évi AztaQ egyik zenekara vagy énekese lehetőséget kap arra, hogy egy közösen egyeztetett időpontban, de még ezen a nyáron, szabadtéri koncertet adjon a Tisza mozi melletti Múzsák tere színpadán. A formációnak a koncertet követően a Tisza mozi 50 ezer forint honoráriumot is fizet. Így garantáltan több száz néző láthatja és hallhatja az AztaQ egyik fellépőjét, reményeink szerint a jövő egyik sikeres formációját.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr4218405303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása