AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Díjak: Fellépés a Tiszavirág Fesztiválon

2024. május 09. - aztaq

Az ország egyik leghangulatosabb szabadtéri rendezvényén, a szolnokiak kedvenc nyárindító eseményén, a 17. Tiszavirág Fesztivál egyik színpadán adhat 50 perces műsort az idei AztaQ egyik indulója.

tiszavirag1.jpgJúnius közepén néhány napra megváltozik Szolnok és megváltoznak a szolnokiak is. A szőke folyó mellett található Tiszai hajósok tere, Sóház utca, Tisza park és a Tiszaparti sétány néhány délutánra és estére színpadokkal, különleges szabadtéri installációkkal, borházakkal és mindenféle vendéglátóhelyekkel, no meg sok-sok jókedvű szolnokival és környékbelivel telik meg.

Szolnokon a nyár, a vakáció kezdetének immár tizenhetedik alkalommal a legbiztosabb jele a Tiszavirág Fesztivál, ami idén június 19-21. között várja a találkozni, beszélgetni és közben igényes programokat élvezni akarókat. Aki egyszer is bulizott már a tiszavirágok rajzása idején a szolnoki Tisza-part árnyas fái alatt, aki hallgathatta már itt a nemzetközi és a hazai zenei élet különleges produkcióit, az biztosan tudja, hogy idén is Szolnokon a helye.

A 17. Tiszavirág Fesztivált szervező Tiszavirág Kulturális Menedzser Iroda vezetői úgy döntöttek, hogy ebben az évben is támogatják az AztaQ, Amatőr Zenei Tehetségkutató Versenyt. A június 1-jén a szolnoki Tisza moziban színpadra lévő zenészek és énekesek közül egy produkciót választanak majd ki, amelyik nemcsak a Tiszavirág Fesztivál különdíját veheti át, de lehetőséget kap arra is, hogy június 19. és 21. között – egy később egyeztetendő időpontban és színpadon – 50 perces műsort adjon a rendezvényen. Ez pedig azt jelenti, hogy az AztaQ egyik zenekar még idén jeles hazai előadók és nemzetközi produkciók között jelenhet meg, és mutathatja meg magát a 17. Tiszavirág Fesztivál közönségének.

https://www.tiszaviragfesztival.hu/hirek/17-t-i-s-z-a-v-i-r-a-g-f-e-s-z-t-i-v-a-l-20.html

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr2818400215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása