AztaQ

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Amatőr Zenei Tehetségkutató

Díjak: 100 ezer forint értékű hangszervásárlási-utalvány

Díjfelajánló: Roland 5000 hangszerbolt, Szolnok

2024. május 07. - aztaq

Szolnok egyetlen hangszerboltja, a Roland 5000 ebben az évben is az AztaQ mellé állt. Ennek köszönhetően a június 1-jei szolnoki megmérettetés résztvevői között 100 ezer forint értékű hangszervásárlási-utalványt oszthat szét a zsűri.

240507-roland.jpgAki Szolnokon zenél, zenélt vagy zenélni fog, az egészen biztos, hogy rendszeresen jár, járt vagy a jövőben járni fog a város főutcáján, a Baross utca 9. szám alatt található Roland 5000 hangszerüzletben. A Roland 5000 hangszerboltot Tóth László zenész, gitáros alapította 1989-ben. A megnyitás óta eltelt harmincöt évből az utóbbi húszban fiával, ifj. Tóth Lászlóval együtt vezetik a megyeszékhely egyetlen hangszerboltját, ami nem csupán egy üzlet, hanem a szolnoki zenei élet egyik fontos találkozópontja és információforrása. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy sok, ma már aktívan zenélő gitáros és dobos a Roland 5000-ben vásárolta meg élete első hangszerét, és ha el is költöztek a városból, Szolnokon járva biztosan beugranak az aprócska üzletbe.

A Roland 5000 Hangszerbolt az elmúlt három és fél évtized során számtalan tehetségkutatót, Ki mit tud?-ot, iskolai tombolát támogatott hangszerekkel, kiegészítőkkel vagy éppen vásárlási utalványokkal. Talán ezért is használhatják büszkén a „Szolnok kedvenc hangszerboltja” szlogent.

A Tóth László és fia vezette Roland 5000 hangszerbolt immár harmadik éve támogatja az Öröm a Zene országos tehetségkutató sorozat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei versenyét, vagyis az AztaQ-t. Ebben az évben is 100 ezer forint értékű hangszerutalványt bocsájtanak a zsűri rendelkezésére, hogy azt – akár egyben, akár megosztva – az arra érdemes együttesek vagy énekesek között osszák szét.

www.roland5000.hu

roland5000-hangszerbolt-szolnok-logo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aztaq.blog.hu/api/trackback/id/tr9418398721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása